Ingri prijeti stečaj

Bez autora
Jul 10 2012

Jedna od nekad najvećih i najuspješnijih tvrtki, zagrebačka Ingra, na rubu je stečaja. Jučer je istekao rok od 60 dana neprekinute blokade njezinih računa. To znači da sada svaki vjerovnik te kompanije može pokrenuti stečajni postupak. Zasad nije poznato ima li netko od vjerovnika takve namjere, no jasno je da vremena za spas tvrtke, koja postoji već 57 godina i iza sebe ima više od 700 velikih izvedenih projekata, ima sve manje. Ako u sljedećih 20 dana čelnici Ingre ne pronađu novac za deblokadu računa, zakon nalaže da moraju pokrenuti stečaj.

Ingri prijeti stečajJedna od nekad najvećih i najuspješnijih tvrtki, zagrebačka Ingra, na rubu je stečaja, piše Večernji list.

Jučer je istekao rok od 60 dana neprekinute blokade njezinih računa. To znači da sada svaki vjerovnik te kompanije može pokrenuti stečajni postupak, piše list.

Zasad nije poznato ima li netko od vjerovnika takve namjere, no jasno je da vremena za spas tvrtke, koja postoji već 57 godina i iza sebe ima više od 700 velikih izvedenih projekata, ima sve manje.

Ako u sljedećih 20 dana čelnici Ingre ne pronađu novac za deblokadu računa, zakon nalaže da moraju pokrenuti stečaj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik